ZIELONE STUDIO

Projekt „Zielonego studia” rozwiązuje problem często występujący w przypadku kawalerki zamieszkanej przez dwie osoby, jakim jest kwestia prywatności poszczególnych użytkowników. W związku z tym w przestrzeni studia wydzielono sypialnię, którą można zamknąć przy pomocy szklanej przegrody. Charakter wnętrza koresponduje ze stylistyką „eko”, przede wszystkim poprzez zastosowanie kojącej kolorystyki utrzymanej w zielonej tonacji oraz wykorzystanie naturalnych materiałów takich jak drewno i korek. Koncepcja projektu zakłada wprowadzenie bogatej roślinności do wnętrza, która dobrze wpływa zarówno na samopoczucie jak i na zdrowie człowieka, produkując tlen. Mieszkanie zostało zaprojektowane z myślą o osobie, która w kontakcie z naturą odnajduje sposób na ukojenie nerwów i poprawę samopoczucia po ciężkim dniu, a także ceni sobie nowoczesny i świeży design.

  • Inwestor: MAX Apartments, www.maxapartments.com.pl

  • Lokalizacja: Kraków, ul. Grzegórzecka 103, 31-559

  • Powierzchnia: 38,76 m2

Do tego projektu zostały stworzone wizualizacje VR:

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

Wszystkie materiały zamieszczone na stronie są własnością 1989 sp. z.o.o. Wszystkie prawa zastrzeżone.