POWIEW SKANDYNAWII

Remodeling mieszkania utrzymanego w skandynawskiej stylistyce zakładał wykonanie niewielkiej przebudowy, w wyniku której salon został powiększony, zaś kuchnię przeniesiono w miejsce dawnego pokoju, przez co uzyskała ona częściowe otwarcie na strefę dzienną. Integrację obu pomieszczeń jest dyskretna, blat roboczy w kuchni pozostaje niewidoczny z perspektywy osób przebywających w przestrzeni dziennej. Taki zabieg umożliwia swobodne przygotowywanie posiłków, ponieważ ewentualny nieporządek nikomu nie przeszkadza. Tym samym jest to idealne rozwiązanie przede wszystkim dla miłośników gotowania. Wnętrze zostało zaprojektowane z myślą o osobach, które cenią sobie wspólne spędzanie czasu w gronie rodziny i przyjaciół. W związku z tym w centrum przestronnego salonu umieszczono wygodny narożnik, umożliwiający relaks w zaciszu kina domowego.

  • Inwestor: MAX Apartments, www.maxapartments.com.pl

  • Lokalizacja: Kraków, ul. Grzegórzecka 103

  • Powierzchnia: 123,21 m2

Do tego projektu zostały stworzone wizualizacje VR:

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

Wszystkie materiały zamieszczone na stronie są własnością 1989 sp. z.o.o. Wszystkie prawa zastrzeżone.